Θεσσαλονίκη
18 Φεβ, 2019

Ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης The Heroes of Digea στη Θεσσαλονίκη

Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι « Ήρωες της Digea». 

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, τα παιδιά της «Μέλισσας», του «Παιδικού Χωριού SOS» στο Πλαγιάρι, του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο και του «Φάρου του Κόσμου», βρέθηκαν στο προσκήνιο και έγιναν οι νέοι «Ήρωες της Digea».

1
Οι πρωταγωνιστές της καρδιάς μας. 

 

Στην δεύτερη αυτή δράση του προγράμματος ΕΚΕ της Digea συμμετείχαν περισσότερα από 200 παιδιά από ιδρύματα της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Odeon Μακεδονία και αυτή τη φορά οι νέοι πρωταγωνιστές μας, αφού περπάτησαν στο «Orange Carpet», απόλαυσαν τις περιπλανήσεις του «Ασπροδόντη» και τη μάχη του καλού με το κακό, ενώ τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, την «Alita» και το περιπετειώδες ταξίδι γνωριμίας της με τη γενναιόδωρη αλλά και τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια, να διασκεδάσουν σε ένα ξύλινο vintage luna park με κρίκους και nerf και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, όπως face-painting, handprint κ.α.

2
Στιγμιότυπο από το χώρο της εκδήλωσης.
3
Στιγμιότυπο από το χώρο της εκδήλωσης.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea Νίκος Μαστοράκης, με την ευκαιρία της δεύτερης αυτής εκδήλωσης, ανέφερε: 

«Τηρώντας την υπόσχεσή μας, ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη, στηρίζοντας το ελπιδοφόρο ταξίδι των «Ηρώων της Digea», του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας και να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που και αυτή η εκδήλωση, όπως και η πρώτη που έγινε πριν από 3 μήνες στην Αθήνα, βρήκε σημαντική ανταπόκριση από τα ιδρύματα της περιοχής και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό μας δίνει νέα δύναμη για να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί άλλωστε και ρητή δέσμευση μας».

4
Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA), Βίκυ Χατζηβασιλείου, Γιώργος Μαυρίδης. 

 

Την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια, τίμησαν με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή τους, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο. 

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι: Γιώργος Μαυρίδης, Ευτύχης Μπλέτσας, Μανώλης Παπουτσάκης, Βούλα Πατουλίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Γιάννης Σερβετάς και Βίκυ Χατζηβασιλείου, οι οποίοι εκτός των άλλων δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετείχαν, απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για κάθε παιδί.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: «ΟDEON», «PLAYSTATION®», «ΠΛΑΙΣΙΟ», «SPACE HELLAS», «ΒΙΚΟΣ», «ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ», «EGNATIA GROUP OF COMPANIES», «DOMINO’S», «HAUSBRANDT», «ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.», «ΑΓΑΠΗΤΟΣ - ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6 ΜΑΡΙΑ ΒΑΛΟΥΓΕΩΡΓΗ», «SEAGULL ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ», «RHODE & SCHWARZ», «ΛΑΛΑ LAND», «LEGO», «Χ.Α.Ν.Θ.», «CLOWN REPUBLIC», «UNIGLOBE TRAVEL AGENCY».

6
Μανώλης Παπουτσάκης, Αρίστη Τζώνη (Χ.Α.Ν.Θ.), με την εθελοντική ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ..