Ηράκλειο Κρήτης
8 Μαρ, 2024

Οι «Ήρωες της Digea» ταξίδεψαν στο Ηράκλειο Κρήτης

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Digea, «Οι Ήρωες της Digea» πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι για το 2024, με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. 

 

Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας στήριξης των παιδιών, η Διοίκηση και στελέχη της εταιρείας επισκέφθηκαν όλα τα ειδικά σχολεία και δομές του νομού, προσφέροντας ηλεκτρονικό εξοπλισμό & χρηστικά είδη στα σχολεία και στις δομές, καθώς και ατομικά δώρα σε όλα τα παιδιά.
 

Αναλυτικά επισκέφθηκαν: Το 1ο & 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, το 1ο, 2ο & 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Μοιρών, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πόμπια – Μοιρών, το EEEΕK Τυμπακίου, το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου, το Ειδικό Δημοτικό Κωφών / Βαρήκοων, το ΕΝΕΕΓΥΛ & το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου, το Παιδικό Χωριό SOS Ηρακλείου, τη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου και το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου.


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοίτους, υποδέχθηκαν με ένα θερμό καλωσόρισμα,τους εκπροσώπους της Digea, ενώ τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Περιφέρειας καθώς και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.


Με την ευκαιρία της πρώτης δράσης για φέτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Digea κ. Νίκος Μαστοράκης, δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι Ήρωες της Digea» ξεκίνησε το 2018, με σκοπό να στηρίξει όλα τα παιδιά τα οποία χρειάζονται λίγο παραπάνω τη φροντίδα και την αγάπη μας. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης μας, μοιράσαμε χαρά και χαμόγελα σε περισσότερα από 550 παιδιά. Με εφόδιο τη θετική ενέργεια που εισπράξαμε, συνεχίζουμε το ταξίδι μας, με επόμενο σταθμό τα ειδικά σχολεία και τις δομές του Νομού Λασιθίου».


Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της
Digea, «Οι Ήρωες της Digea» μπορείτε να βρείτε εδώ.