Λέσβος
12 Μάιος, 2022

Τα παιδιά της Λέσβου έγιναν οι «Ήρωες της Digea»

Η Λέσβος ήταν ο δεύτερος για φέτος σταθμός της Digea στα πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι «Ήρωες της Digea», μετά την πρόσφατη δράση της εταιρείας στη Λήμνο και τον Αϊ-Στράτη. 

 

Στα πλαίσια πρωτοβουλίας στήριξης των παιδιών ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στρατής Λιαρέλλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Μαστοράκης και στελέχη της Digea, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων ανθρώπων με Αυτισμό «ΣΥΝ εξέλιξη», το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Μυτιλήνης, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην Παναγιούδα, το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Καλλονής και τα Μονοθέσια Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία στη Βατούσα, το Σίγρι, τη Συκαμινέα και τον Λεπέτυμνο, προσφέροντας βιβλία, μουσικά όργανα, ηλεκτρονικά & χρηστικά είδη για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και προσωπικά δώρα σε κάθε παιδί. 

 

Τα παιδιά, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί αγκάλιασαν τη δράση με θερμό καλωσόρισμα, με τραγούδια, με χειροτεχνίες και ζωγραφιές που χάρισαν στην ομάδα της Digea και με ευχαριστίες για την προσφορά των ειδών, αλλά κυρίως για την φυσική παρουσία, το ενδιαφέρον και τα χαμόγελα που μοίρασαν στα παιδικά πρόσωπα.